Curatare Aer Conditionat

Servicii de Curatare Aer Conditionat Tip Split

A venit vara si e din ce in ce mai cald. Si incepem sa dam drumul la aerul conditionat, sa ne bucuram de o temperatura moderata in casa.
Stim insa ca aerul conditionat trebuie curatat constant, pentru a ne feri de mirosuri neplacute si de imbolnavire.
Securizati-va casa si familia si apelati cu incredere la noi!

Curatam turbina, fagurele, filamentele, filtrele si zona de evacuare si o facem bine! Cu echipamente speciale cu abur, cu spuma si bineinteles, cu husa de protectie si furtun de scurgere astfel incat sa nu lasam urme. 🙂

Completati formularul pentru a afla detalii!

Ne face placere sa va prezentam serviciile de curatare aer conditionat!
Nu incarcam cu freon.

Studiile au demonstrat ca mentenanta periodica prin curatare turbina, fagurele, filamentele, filtrele si zona de evacuare, scade riscul de imbolnavire si reda un aer proaspat locuintei dumneavoastra. Previne inmultirea agentilor patogeni din zonele vizate cu aprox. 65%, protejand astfel familia si angajatii conform legislatiei SSM in vigoare.

Folosim cele mai complete si inovatoare echipamente si roboti pentru curatat aer conditionat de ultima generatie, indeplinim cadrul legal si avem personal calificat in prestarea serviciilor, iar toate substantele si materiale folosite nu au efect toxic asupra organismului uman, cu respectarea stricta a normelor de securitate si igiena specifice domeniului de activitate.

Cere Oferta Personalizata!

Completează câmpurile pentru a primi o ofertă. Toate câmpurile sunt necesare.

Numele

Adresa de email

Servicii

Telefon

Mesaj

Nu sunt robot. Rezultatul adunarii