Curatare Hota Bucatarie

Servicii de Curatare a Sistemului de Evacuare Fum si Aer Viciat format din Hota, Tubulatura si Ventilator

Ne face placere sa va prezentam serviciile de curatare a sistemului de evacuare fum si aer viciat format din hota, tubulatura si ventilator pentru prevenirea autoaprinderii grasimilor depuse.

Studiile au demonstrat ca mentenanta periodica prin curatarea filtrelor, curatarea palelor ventilatorului si a tubulaturii de evacuare aferente, scade riscul de incendiu cu aprox. 78% si previne inmultirea agentilor patogeni din zonele vizate cu aprox. 65%, protejand angajatii conform legislatiei SSM in vigoare.

In urma evenimentelor din ultimele zile, autoritatile competente cu siguranta vor efectua controale si vor aplica sanctiuni drastice pentru nerespectarea legislatiei in vigoare privind neintretinerea corespunzatoare a sistemului de evacuare fum si aer viciat (hota, tubulatura, ventilator), iar asiguratorii vor putea fi indreptatiti sa creasca valoarea politei si sa nu va despagubeasca in cazul unui incendiu daca nu sunt respectate prevederile legale.

Folosim cele mai complete si inovatoare echipamente si roboti pentru curatat hote de ultima generatie, realizam inspectii inainte si post curatare cu camera video, indeplinim cadrul legal si avem personal certificat in prestarea serviciilor, iar toate substantele si materiale folosite sunt ecologice, biodegradabile si nu au efect toxic asupra organismului uman, cu respectarea stricta a normelor de securitate si igiena specifice domeniului de activitate.

Completati formularul pentru a afla detalii!

Cere Oferta Personalizata!

Completează câmpurile pentru a primi o ofertă. Toate câmpurile sunt necesare.

Numele

Adresa de email

Servicii

Telefon

Mesaj

Nu sunt robot. Rezultatul adunarii

LEGISLATIE HOTA BUCATARIE

ORDIN Nr. 28/2338 din 26 martie 2009

pentru aprobarea Dispoziţiilor generale de apărare împotriva incendiilor la obiective de cult emis de MAI si Ministerul culturii,cultelor si patrimoniului national publicat in MO Nr.580 din 20 august 2009

Art. 22

lit c. mijloacele de preparat şi încălzit hrană şi grătarele pentru fript se prevăd cu hote având site de protecţie;
lit d. hotele şi tubulaturile de ventilare aferente acestora, grătarele pentru fript, cuptoarele pentru copt şi cotloanele se curăţă şi se degresează săptămânal şi ori de câte ori este nevoie, interzicându-se cu desăvârşire curăţarea acestora prin ardere.

ORDIN Nr. 118/1709 din 20 mai 2010

pentru aprobarea Dispozitiilor generale de aparare împotriva incendiilor la structuri de primire turistice, unitati de alimentatie publica si unitati de agrement emis de MAI si Ministerul dezvoltarii regionale si turismului publicat in MO Nr.436 din 29 iunie 2010.

ART. 64

(1) Masinile de gatit si gratarele pentru fript se echipeaza cu hote si tubulaturi de ventilatie prevazute cu site de protectie sau clapete si, dupa caz, cu instalatii de stingere specifice.
(2) Hotele si tubulaturile de ventilatie ce deservesc masinile de gatit, gratarele pentru fript, cuptoarele pentru copt se curata si se degreseaza saptamânal si ori de câte ori este nevoie.
(3) Se interzice curatarea hotelor prin ardere.

ORDIN Nr. 146/1427 din 24 octombrie 2013

pentru aprobarea Dispoziţiilor generale de apărare împotriva incendiilor la unităţi sanitare emis de MAI si Ministerul sanatatii publicat in MO nr 758 din 5 decembrie 2013.

ART. 82

(1) Hotele şi tubulaturile de ventilaţie ce deservesc maşinile de gătit, grătarele pentru fript, cuptoarele pentru copt se curăţă şi se degresează săptămânal, precum şi ori de câte ori este nevoie.
(2) Se interzice curăţarea hotelor prin ardere.

ORDIN Nr. 166 din 27 iulie 2010

pentru aprobarea Dispozitiilor generale privind apararea împotriva incendiilor la constructii si instalatiile aferente emis de MAI  publicat in MO Nr.559 din 9 august 2010

ART. 53

(1) Masinile de gatit si gratarele pentru fript se echipeaza cu hote si tubulaturi de ventilatie prevazute cu site de protectie sau clapete si, dupa caz,cu instalatii de stingere specifice.
(2) Hotele si tubulaturile de ventilatie ce deservesc masinile de gatit,gratarele pentru fript, cuptoarele pentru copt se curata si se degreseaza saptamânal si ori de câte ori este nevoie.
(3) Se interzice curatarea hotelor prin ardere.

ORDIN nr. 262. din 02.12.2010

privind aprobarea Dispozitiilor generale de apărare împotriva incendiilor la spatii si constructii pentru birouri

Art. 81.

(1) Masinile de gătit si grătarele pentru fript se echipează cu hote si tubulaturi de ventilatie prevăzute cu clapete, filtre, site de protectie si, după caz, cu instalatii de stingere specifice.
(2) Hotele si tubulaturile de ventilatie ce deservesc masinile de gătit, grătarele pentru fript, cuptoarele pentru copt se curătă si se degresează săptămânal sau ori de câte ori este nevoie, iar
filtrele de protectie se înlocuiesc conform instructiunilor producătorului.
(3) Se interzice curătarea hotelor prin ardere.

Cere Oferta Personalizata!

Completează câmpurile pentru a primi o ofertă. Toate câmpurile sunt necesare.

Numele

Adresa de email

Servicii

Telefon

Mesaj

Nu sunt robot. Rezultatul adunarii