Servicii oferite de SFSpartenerul tau de incredere in domeniul SSM, PSI si PC

Safety Fire Solution este o firma specializata in oferirea de servicii SSM (Sanatate si Securitate in Munca), SU (Situatii Urgenta), PC (Protectie Civila), Proiectare Instalare si Mentenanta sisteme de securitate, Avizare si Autorizare Securitate la Incendiu si curatare hote. Compania foloseste cele mai bune tehnologii, experti certificati si un set de bune practici pentru a ajuta firmele romanesti, indiferent de natura activitatii sau marime, sa fie la zi cu legislatia curenta.

AZIVARE / AUTORIZARE SECURITATE LA INCENDIU (ISU)

PREVENIREA SI STINGEREA INCENDIILOR (P.S.I.)

SFS Romania va pune la dipozitie specialisti cu o buna pregatire in domeniul Situatiilor de Urgenta, experienta acestora este esentiala pentru evitarea daunelor majore ce pot afecta securitatea si viata persoanelor implicate.

PROIECTARE / INSTALARE / MENTENANTA SISTEME DE DETECTIE

Managemetul Instatiilor de Detectie si Stingere

SFS Romania asigura o functionare corecta si stabila a sistemelor de protecție în scopul obținerii unor performanțe maxime pentru bunul considerat. Principalul factor in acest caz este mentenanta si intretinerea sistemelor.

PROTECTIE CIVILA (P.C.)

Protectie Civila (P.C.)

Protectia Civila are drept scop prevenirea si reducerea riscului de dezastre in randul populatiei. SFS Romania va pune la dispozitie toate resursele necesare ca toate conditiile sa fie indeplinite pentru a asigura protectia populatiei, bunurilor si a mediului in situatii de urgenta.

I.S.C.I.R. / R.S.V.T.I.

I.S.C.I.R.

Ca Operator RSVTI principala noastră grijă este siguranța utilizatorilor, precum și asigurarea beneficiarului că instalațiile și, în principal, elementele lor de siguranță funcționează în condiții de maximă siguranță.

MANAGEMENTUL SECURITĂȚII ȘI SĂNĂTĂȚII ÎN MUNCĂ (S.S.M.)

Managementul Securitatii si Sanatatii in Munca

Obiectivul activității de Securitate și Sănătate în Muncă este protejarea vieții, integrității sănătății lucrătorilor, imbunatatirea conditiilor de munca, evitarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională existente la locul de munca.

Legislatie

Alaturi de partenerii nostri, Safety Fire Solutions Romania functioneaza dupa legislatia la zi in vigoare, pentru a indeplini toate conditiile impuse de autoritati pentru cea mai buna functionare. Mai jos aveti legislatia S.S.M., S.U. si I.S.C.I.R. cu privire la metodele de aplicare ale acestora.